С огромно удоволствие съобщаваме, че на 15 – 16 октовмри 2016 г. екипът на „Ти водиш“ премина през обучение и официално стана част от “Международната награда на херцога на Единбург”  (The Duke of Edinburgh’s International Award) като лицензиран оператор!

Наградата е за личностно развитие на младежи на възраст между 14 – 25 г. и има за цел да им помогне да осъществят мечтите си, да подобрят талантите си и да изпитат възможностите си.

Наградата също така е разпространена в над 150 държави от цял свят, а уастието в нея се смята за престиж и топ умение при прием в университети или кандидатстване за работва в чужбина, а вече и в България.

Нивата за участие са три – “Бронз”, “Сребро” и “Злато”. За да премине даденото ниво всеки участник трябва да се справи с четири направления – умения, физическа активност, доброволчество и приключенско пътуване. За пълно удовлетворение на преминалите успешно всяко ниво, се организира специална церемония по награждаване със значка за съответното ниво, която се връчва лично от Президента на Република България!

Ти Водиш: Новини from Emil Hristov on Vimeo.